Tänk om man vore man…

Tänkte skriva lite om en grej jag tänkt på idag, som nog inte passar er, mina besökare. Jag tror dock inte jag har så många, men det ska bli intressant att se(har just installerat en app för att se hur många besökare man har).

Iallafall, som rubriken säger, tänk om man vore man, missförstå mig rätt, jag vill definitivt inte vara en man men de har sannerligen vissa fördelar.

En är med kläder.

Tänk er mitt projekt med att bygga en minimalistisk garderob. Vad behöver en man? Några svarta t-shirt, några vita och några få uppsättningar av annat(kommer till det snart). Jämför det med vad man som tjej ”behöver”… Jag nästan längtar tills att flytta ihop med en man bara så jag kan organisera hans garderob.

Jag hittade ett inlägg på cafe’s hemsida när jag googlade lite men tyckte att det var väl avancerat. Så tänkte istället fundera fram en minimalistisk mansgarderob. Kanske förfinar den lite senare, men nu gör jag ett litet utkast hur jag tänker.

 1. 5st vita t-shirtar med V-krage
 2. 5st svarta t-shirtar med V-krage
 3. 10 par kalsonger
 4. 10 par vita strumpor
 5. 5 par svarta strumor
 6. 2 vardags skjortor
 7. 2 fina skjortor
 8. 1 mörk kavaj
 9. 1 par vita sneakers
 10. 1 par finskor
 11. 2 par jeans
 12. 1 par kostymbyxor

Wow det blev ganska mycket mer än jag tänkte, men innan jag började skriva tänkte jag nog i banorna att en man bara behöver vardagskläder men det stänner ju inte riktigt. Jag tror jag gör detta till en kort serie istället, så snart kommer 2 inlägg, 1 inlägg om en mans vardagsgarderob och en för uppdressade tillfällen.

Publicerar detta inlägg ändå dock, det kan fungera som en bas.

Inlägg skapade 1

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen